MAN Lion’s City 12 E LE, “Busplaner İnovasyon Ödülü 2025″i kazandı

Sektörün Lideri MAN, Ödüllü Tam Elektrikli Otobüsü Lion’s City 12 E LE ile Dikkat Çekiyor

MAN’ın tam elektrikli otobüsü Lion’s City 12 E LE, sürdürülebilirlik özellikleri sayesinde sektörün prestijli ödüllerini toplamaya devam ediyor. Şehir içinde olduğu kadar kırsal bölgelerde de üstün performansıyla dikkat çeken otobüs, özellikle çok yönlülüğüyle büyük beğeni topluyor. MAN Lion’s City 12 E LE, sürdürülebilirliği ve yüksek performansıyla öne çıkarak “2025 Busplaner İnovasyon Ödülü”nü kazandı.

Almanya merkezli sektör dergisi Busplaner tarafından verilen prestijli ödülde MAN Lion’s City 12 E LE, “12 Metre Elektrikli Otobüsler” kategorisinde birinci seçildi. Dergi okuyucuları ve editörler 13 farklı kategoride 66 yenilikçi çözüm arasından en başarılı projeleri seçerek ödüllerini verdi. MAN Truck & Bus Almanya Otobüs Satış Müdürü Darko Simeunovic, otobüslerinin müşterileri etkileyici performansıyla memnuniyet yarattığını belirterek, ödüle olan sevinçlerini dile getirdi.

MAN Truck & Bus Otobüs Ürün Pazarlama Müdürü Heinz Kiess ise otobüslerinin sadece konfor ve esneklikle değil aynı zamanda sürdürülebilirlik ve performansla da öne çıktığını vurgulayarak, ödülün kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Şehir İçi ve Şehirlerarası Taşımacılığın Lideri MAN Lion’s City 12 E LE ile Tanışın

Lion’s City 12 E LE, tam elektrikli altyapısıyla 240 kW’a kadar güç üretebilen bir merkezi elektrik motoruna sahip. MAN’ın modüler batarya konsepti kullanılarak geliştirilen otobüs, işletmelerin ihtiyaçlarına göre esnek batarya seçenekleri sunuyor. Otobüs, 41 yolcu koltuğunun yanı sıra tekerlekli sandalye ve bebek arabaları için özel alan sunarak şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık için ideal bir seçenek sunuyor.

MAN Lion’s City 12 E LE, sürdürülebilirlik, yenilikçi teknolojiler ve kullanıcı dostu çözümleriyle sektöre yön vermeye devam ediyor.

Kaynak: BYZHA Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

100 milyon yıl saptanacak! Bilimsel devrim

Zaman, insanlık tarihinin en temel kavramlarından biri. Ancak, zamanı kusursuz bir şekilde ölçmek, bilim insanlarının yüzyıllardır peşinden koştuğu bir hedef. ABD’deki Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST), bu hedefe ulaşarak tarihe geçti …

Yapay zeka ile yeni bir tıp çağı başlıyor! Hayat kurtarma yarışı

Londra merkezli DeepMind’ın geliştirdiği AlphaFold yapay zeka sistemi, biyolojinin on yıllardır çözülemeyen en büyük problemlerinden biri olan protein katlanma sorununu büyük ölçüde çözerek bilim dünyasında tarihi bir dönüm noktası oluşturdu …

Bilek güreşinde İspir’in başarısı

Erzurum’un İspir İlçesinde eğitim hizmeti veren Ziya Paşa Ortaokulu Ardahan’da yapılan Okullar Arası Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan zaferle çıktı.

Bilim insanları dilin haritasını çıkardı

Araştırmacılar, canımızın nasıl tatlı çektiğini anlamanın obeziteyle mücadeleye yardımcı olabileceğini söylüyor.

Araştırma sonuçları yayımlandı: Bebeklerin ilk adımında genetik ve çevre etkisi

Yeni bir araştırma, bebeklerin ilk adımlarını ne zaman attığının sadece çevresel koşullara değil, aynı zamanda genetik mirasa da bağlı olduğunu ortaya koydu. Çalışmaya göre bebeklerin 9 ila 15 ay arasında yürümeye başlamasında hem genetik hem çevresel etkenler birlikte rol oynuyor.

Büyük deprem, toprağa gömülmüş antik binayı ortaya çıkarttı

Depremler her zaman binaları tahrip eder diye biliriz. Ama bu defa büyük bir deprem, binlerce yıllık tarihi bir binayı ortaya çıkararak tam tersi bir işe imza attı.